Промоции

Водка

 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Абсолют ванилия 0.7 л.
  Absolut Vanilla Супер премиумна шведска водка блендирана с ванилия. Чист, интензивен аромат. ..
  22,90лв
 • Абсолют ванилия 1 л.
  Absolut Vanilia e произведена с натурални ванилови съставки ..
  31,18лв
 • Абсолют кюрант 0.7 л.
  Водка "Абсолют Кюрант" започва да се произвежда през 1992 год. и е една от най-младите членове на  семейство "Абсолют". Дизайнът на бутилката прекрасно подчертава чистотата на напитката. ..
  22,90лв
 • Абсолют кюрант 1 л.
  Водка "Абсолют Кюрант" започва да се произвежда през 1992 год. и е една от най-младите членове на  семейство "Абсолют". Дизайнът на бутилката прекрасно подчертава чистотата на напитката. ..
  31,18лв
 • Абсолют син 0.5 л
  Класическа водка, произведена по оригинална рецепта на известният шведски производител Ларс Олсън Смит, измислена през 1878 и използвана до днес. Първата бутилка от водка Absolut е изнесена от Швеция през 1979 г. Днес, Absolut е третият най-голям в света международен премиумен алкохол и се предлага на 125 пазара.    Зад всяка бутилка Absolut стоят 400 години традиция. За да се осигури превъзходно качество, всяка капка Absolut идва от един единствен източник - Åhus в южна Швеция. От устойчивата зимна пшеница, която расте в региона до водата от собствения дълбок кладенец на компанията, Åhus осигурява на дестилерията необходимите суровини, за да се произведат ..
  16,30лв
 • Абсолют син 0.7 л.
  ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 18.33 лв. * до изчерпване на количествата СТАРА ЦЕНА:  19,09 лв Тази шведска водка в момента е номер едно по продажби в света. Представена през 1879 г. като абсолютно чиста водка, която използва нов дестилационен процес познат като пречистване. Прозрачната бутилка е по модел на стара шведска медицинска бутилка.    Мека и с леко тяло и нотки на ликорис ..
  21,99лв
 • Абсолют син 1 л.
  Тази шведска водка в момента е номер едно по продажби в света. Представена през 1879 г. като абсолютно чиста водка, която използва нов дестилационен процес познат като пречистване. Прозрачната бутилка е по модел на стара шведска медицинска бутилка.    Мека и с леко тяло и нотки на ликорисТази шведска водка в момента е номер едно по продажби в света. Представена през 1879 г. като абсолютно чиста водка, която използва нов дестилационен процес познат като пречистване. Прозрачната бутилка е по модел на стара шведска медицинска бутилка.    Мека и с леко тяло и нотки на ликорис   ..
  31,18лв
 • Абсолют цитрон 0.7 л.
  Свеж вкус на лимон с характерна сухост на финала. Водка "Абсолют Цитрон" може да се поднесе в чист вид или с кубчета лед, а за много бармани тя се явява основа за приготвянето на различни коктейли - идеална съставка за коктейл "Водка Мартини". ..
  22,90лв
 • Водка Grey Goose (Сива Гъска) 40% 0.7 л. Франция
  Всички стадии на производството на водката преминават в провинция Cognac - Франция. Грей гуус e една от най-класните водки в света - " ултра премиум " и е спечелила титлата World's best tasting vodka на международният конкурс World Spirits Championship . ..
  94,84лв
 • Водка Smirnoff 1,750л
  Водка Smirnoff 1,750л дамаджана ..
  44,90лв
 • Водка Абсолют Еликс 0,70 л.
  ABSOLUT ПРЕДСТАВЯ ABSOLUT ELYX - ЕДНА НОВА ПЕРСПЕКТИВА, СЪЧЕТАВАЩА ДЪЛГОГОДИШНИ ТРАДИЦИИ И ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО   Ръчно изработената ексклузивна водка дебютира на българския пазар в бутилка с радикално променена форма за първи път от много време насам  ABSOLUT ELYX е космополитна, модерна и много специална водка - качества, с които могат да бъдат определени и новото поколение потребители, тези които търсят висококачествени и ексклузивни продукти.  Цели десет години ABSOLUT отделя за създаването на една нова водка, вдъхновена от 500-годишна традиция в правенето на алкохол. Произведена от ръчно подбрана пшеница от собствено производство и съчетана с меката и е..
  105,48лв
 • водка Абсолют Еликс 1,0 л.
  ABSOLUT ПРЕДСТАВЯ ABSOLUT ELYX - ЕДНА НОВА ПЕРСПЕКТИВА, СЪЧЕТАВАЩА ДЪЛГОГОДИШНИ ТРАДИЦИИ И ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО   Ръчно изработената ексклузивна водка дебютира на българския пазар в бутилка с радикално променена форма за първи път от много време насам  ABSOLUT ELYX е космополитна, модерна и много специална водка - качества, с които могат да бъдат определени и новото поколение потребители, тези които търсят висококачествени и ексклузивни продукти.  Цели десет години ABSOLUT отделя за създаването на една нова водка, вдъхновена от 500-годишна традиция в правенето на алкохол. Произведена от ръчно подбрана пшеница от собствено производство и съчетана с меката и ес..
  115,78лв