Промоции

Шотландско уиски

 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Блендид Скоч Уиски Ноубъл Игъл 0,70 л. Шотландия
  Noble Eagle Класическо купажно шотландско уиски отлежало 3 години с традиционнен вкус и цвят. Висока кръгла бутилка с капачка на винт. Производство Angus Dudee Distillers, Шотландия ..
  15,84лв
 • Бушмилс 0.7 л.
  ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА:  24.74 лв. * ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА СТАРА ЦЕНА: 26,49 лв. The Old Bushmills Distillery е най-старата лицензирана дестилерия в света, която получава лиценз за дестилация на уиски през 1608 г. През 1608 г., Sir Thomas Phillips получава разрешение да дестилира уиски от James I of England, въпреки че традиции за дестилиране на уиски се споменават в региона от 1276 г.    Селото Co Antrim има дълга и прославена история в производството на уиски. Историите разказват, че войnicite на King Henry II of England били повече от радостни да открият уникалния вкус на ирландското уиски. Тъй като не можели да произнесат келтското 'Ui..
  29,68лв
 • Бушмилс Блек Буш 0.7 л.
  Black Bush Special Irish Whiskey e богат, тъмен, 40 градусов бленд от дестилерията Old Bushmills в County Antrim, Ирландия. То е съставено почти изцяло от малцови (single malt) уискита, което го прави предпочитана селекция от почитателите на доброто уиски.    Малцовото уиски, което ще се превърне в Black Bush отлежава до единадесет години в селектирани бъчви от шери преди да се блендира с малка част специално, зърнено (single grain) уиски, за да подсили независимият, нестандартен характер на малца. Малцът използван в бленда Bushmills взима чистият си вкус от нарочното отсъствие на торф, който се използва при сушене на ечемика.    Ирландските дестилерии изсушават ма..
  38,14лв
 • Джони Уокър 3 л.
  Johnnie Walker Red Label с отличителният си и темперантен вкус е създаден да се пие със сода - любим избор за отбелязване на всеки ден. Първоначално е познат като Extra Special Old Highland Whisky и е представен като Red Label през 1909, за да съответства на новото поколение любители на уиски.    Днес, този авантюристичен бленд може да бъде открит в над 200 държави. То винаги е било питие, което обладава истинският международен дух и е доказало през вековете, че е световното любимото уиски.    Red Label е мощна комбинация от пикантни, опушени малцове като Talisker и запомнящи се, леки зърнени уискита. Енергичните му качества са тези, които го правят толкова подходя..
  131,98лв
 • Дъмпъл 15 г. 0.7 л. с картонена кутия
  Четвъртото най-голямо блендирано делукс, шотландско уиски в света отразява духа на над 350 години опит в дестилацията и блендиране на уиски. Когато фермерът/дестилер Robert Haig е призован пред църковните настоятели през 1655 г., за да отговаря за работещата си дестилерия на Sabbath (Неделя), това става най-ранният съществуващ документ, отнасящ се до действаща дестилерия, която работи и до днес.    Днес, този луксозен бленд, с изключителен характер може да се открие в най-добрите барове по света и елегантни домове, където му се наслаждават хора, които оценяват рядкото качество. Като признание за постоянното качество на Dimple, уискито е наградено с Gold Medal през 1987 г. в ка..
  64,78лв
 • Дюърс 1 л.
  John Dewar бил син на дребен земевладелец с големи идеи. Вместо да изживее живота си във фермата, където е отрасъл, той отива да работи в бизнеса на чичо си за вина и напитки в града. Докато е там, той мечтаел да създаде шотландско уиски, което ще е толкова хармонично на вкус, както никое друго. Само след няколко години, той осъществява мечтата си - основава дестилерия, която ще произведе сърцето на най-добрия бленд шотландско уиски в света.    Въпреки това, истинското израстване на марката Dewar's започва през 80те, когато синовете на John, John и Thomas, наследяват бизнеса на баща си и Dewar's става John Dewar & Sons. Заедно братята създават партньорство, което..
  39,48лв
 • Дюърс 12 г. 0.7 л.
  John Dewar бил син на дребен земевладелец с големи идеи. Вместо да изживее живота си във фермата, където е отрасъл, той отива да работи в бизнеса на чичо си за вина и напитки в града. Докато е там, той мечтаел да създаде шотландско уиски, което ще е толкова хармонично на вкус, както никое друго. Само след няколко години, той осъществява мечтата си - основава дестилерия, която ще произведе сърцето на най-добрия бленд шотландско уиски в света.    Въпреки това, истинското израстване на марката Dewar's започва през 80те, когато синовете на John, John и Thomas, наследяват бизнеса на баща си и Dewar's става John Dewar & Sons. Заедно братята създават партньорство, което ще донесе..
  55,18лв
 • Паспорт 0.7 л.
  Шотландско уиски с гладък и вълнуващ вкус, предназначено за по-младите почитатели на уискито, търсещи нови преживявания. ..
  20,64лв
 • Скоч Уиски Джони Уокър Голд Лейбъл Ризърв 0,70 л. Шотландия
  Johnnie Walker Gold Label Reserve е създадено за онези поводи, когато искаш да отпразнуваш успехите и достиженията си по специален начин. За богатият му вкус, с нотки на плодове и мед, приглушени от аромата на опушени бъчви са използвани едни от най-високо ценените уискита в резерва на Johnnie Walker. Johnnie Walker Gold Label Reserve може да се похвали със златно наследство. Сред блендовете, използвани за създаването Johnnie Walker Gold Label Reserve се отличава престижното малцово уиски Clynelish. Освен с изтънчения си вкус, Clynelish е легендарен и със залежите от злато, открити във водите на реката, захранваща дестилерията. Мек вкус, ясно очертан и разточителен. Алк.: 40 %..
  81,58лв
 • Скоч уиски Феймъс Граус Мелоу Голд 0,70 л.
 • Скоч уиски Феймъс Граус Смоуки Блек 0,70л.
 • Уиски Лаудърс 12 г. 0.7 л. Щотландия
  Lauder's 12 Y.O. Blended Scotch Whisky От момента на създаването му до днес Lauder's се прави от най-добрата реколта малц, отлежал в дъбови бъчви в продължение на 12 години, в резултат на което придобива характерен плодов аромат и усещане за плътно уиски. Доказателство за качествата, вкуса и успехите на марката Lauder’s са спечелените международни награди през годините. Производител: MacDuff int., Шотландия Алк.: 40 % ..
  64,80лв