Промоции

Специално уиски

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Джак Даниелс 0.7 л.
  Никой не знае защо Mr. Jack нарича уискито си "Old No. 7", а всички истории са само предположения, защото никой никога не попитал Mr. Jack. Това е първообразът на Jack Daniel's, а поради това че JD's държи на чувството за традиции и безвремие Jack Daniel's Old No. 7 обещава същия чудесен мек вкус, който Mr. Jack първоначално дестилира. Името и етикетът на бутилката са същите, както през 1866 г. ..
  41,53лв
 • Джак Даниелс 1 л.
  Jack Daniel's Tenessee Whiskey е меко уиски произвеждано от Jack Daniel Distillery в Lynchburg, Tennessee. Името му идва от основателя на дестилерията, самият Mr. Jack Daniel, който започва дейността си през 1866 г. Jack Daniel's Tennessee Whiskey притежава характеристики, които го доближават до бърбъна, но фактът, че не е произведен в щата Кентъки и отличителните му особености го поставят в една самостоятелна категория. Особеността е процесът на филтрация през въглени.    Jack Daniel's Tennessee Whiskey се филтрира капка по капка, през триметров пласт дървени въглища от сладък клен преди да отлежи. Процесът отнема до 10 дни и през това време уискито абсорбира есенцията на въг..
  55,39лв
 • Джак Даниелс Джентълмен 0.7л
  Jack Daniel's Tennessee Whiskey е меко уиски произвеждано от Jack Daniel Distillery в Lynchburg, Tennessee. Името му идва от основателя на дестилерията, самият Mr. Jack Daniel, който започва дейността си през 1866 г. Jack Daniel's Tennessee Whiskey притежава характеристики, които го доближават до бърбъна, но фактът, че не е произведен в щата Кентъки и отличителните му особености го поставят в една самостоятелна категория. Особеността е процесът на филтрация през въглени.    Jack Daniel's Tennessee Whiskey се филтрира капка по капка, през триметров пласт дървени въглища от сладък клен преди да отлежи. Процесът отнема до 10 дни и през това време уискито абсорбира есенцията на въ..
  59,76лв
 • Тенеси Уиски Джак Даниелс Анивърсъри 150 Years 0.7 л.
 • Тенеси Уиски Джак Даниелс Мастър Дистилър Сиъриз № 2 Джеси Батлър - Джес Мотлоу 0,70л. Кутия
  Само седем мъже са служили като майстор дестилатори в дестилерията на Джак. Второто издание на серията Дистилър е посветена на Джес Мотлоу, работил през периода 1911 до 1941г., и в забраненият период. Алк.: 43 % ..
  48,60лв
 • Тенеси Уиски Джак Даниелс Мастър Дистилър Сиъриз № 5 Франк Томас Бобо 0,70л. Кутия
  Jack Daniels Master Distiller No.5 Limited Edition Frank Thomas Bobo е петото издание на ограничена колекция от серията Master Distiller's на Jack Daniels. През 70-те и по-голямата част от 80-те години на миналия век, Франк Бобо ръководи историческия възход на известанта марка уиски. Алк.: 43 % ..
  48,61лв
 • Тенеси Уиски Джак Даниелс Ред Дог Салуун Анивърсъри 125 Years 0,70л. Кутия
  След като Mr. Jack отворя дестилерията си, той прави следващото логично нещо - отваря  бар The Red Dog Saloon. Преди 125 години барът на червените кучета става място, което хората биха могли да се съберат, за да се насладят на хубаво уиски. За да отпразнува 125-годишнината си, дестилерията произвежда възпоменателна бутилка с ограничена партида - Jack Daniel's Red Dog Saloon Commemorative Bottle. Алк.: *43% алк.с-е ..
  51,91лв
 • Тенеси Уиски Джак Даниелс Синатра Селкт 1,0 л.
  Тенеси Уиски Джак Даниелс Синатра Селкт е създадено в чест на 50 годишното приятелство между Джак Даниелс и легендарния Франк Синатра. Бутилирано в специална бутилка, в стилна кутия, на която са изрисувани шарките от вътрешността на бъчвата, където е отлежавало уискито. Използван е оранжев цвят за лентата от горе, като поздрав към Синатра, който го наричал «най-щастливият» цвят. През 2015 година ще се навършат 100 години от рождението на Франк Синатра. Той обикновено предлагал тост с чаша от любимото си уиски Jack Daniel’s по време на концертите си през периода от 1950-те до 1990-те години. «Мога да ви уверя, че той беше страстен почитател на Jack Daniel’s в продължение на много годин..
  402,48лв
 • Тенеси Уиски Джак Даниелс Сингъл Барел Мастър Дистийлд 0,70 л.
  Jack Daniel's Single Barrel Всяка бутилка е с ръчно поставен етикет с номера на бъчвата, което дава на ценителите на уиски възможността да сравняват вкусове от различни бъчви, които са ръчно направени специално за поръчителя. Има силно присъствие на карамел и подправки, ванилия, балансиран вкус на плодове и сладки аромати. Алк.: 45 % ..
  79,68лв
 • Уиски - Ликьор Джак Даниелс Хани 0,5 л.
  Jack Daniels Tennessee Honey Цвят: кехлибарено жълт Носът е сладък и пикантен (канела) и с лек цветен оттенък. Много приятен, сладък вкус на фин млечен шоколад. Алк.: 35 % ..
  30,74лв
 • Уиски - Ликьор Джак Даниелс Хани 0,70 л.
  Jack Daniels Tennessee Honey Цвят: кехлибарено жълт Носът е сладък и пикантен (канела) и с лек цветен оттенък. Много приятен, сладък вкус на фин млечен шоколад. Алк.: 35 % ..
  41,53лв
 • Уиски Джак Даниелс 0,50 л.