Промоции

15 Годишно

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Mалцово уиски Гленфарклас 15 г. 0,70 л
  Glenfarclas Single Highland Malt Scotch Whisky е известен с традиционният си плътен и добре балансиран шери стил и се бутилира винаги в натуралният си цвят, без оцветители. Едно от удоволствията на Glenfarclas е проучване на фините разлики между различните експресии. Всички анотации са изготвени от Джордж С. Грант, Бранд Амбасадор на марката и шесто поколение от фамилията Грант. Single Malt Scotch Whisky 46% alc./vol, 0.7l Цвят: Наситено кехлибарено злато.   Нос: Комплексен, шери нос, вкусен торфен нюанс, леки аромати на твърд карамел, с нотки на сушени плодове. Вкус: Плътно тяло с превъзходен баланс на шери сладост, малцови тонове и торфени вкусове. Финал: ..
  107,88лв
 • Блендид Малц Скоч Уиски Джони Уокър Зелен Етикет 15год. 0,70л.
  Johnnie Walker Green Label 15 Year Old  Алк.: 43% алк.с-е ..
  81,58лв
 • Блендид Скоч Уиски Дюърс Дъ Монак 15г. 0,70л. Метална Кутия
 • Дъмпъл 15 г. 0.7 л. с картонена кутия
  Четвъртото най-голямо блендирано делукс, шотландско уиски в света отразява духа на над 350 години опит в дестилацията и блендиране на уиски. Когато фермерът/дестилер Robert Haig е призован пред църковните настоятели през 1655 г., за да отговаря за работещата си дестилерия на Sabbath (Неделя), това става най-ранният съществуващ документ, отнасящ се до действаща дестилерия, която работи и до днес.    Днес, този луксозен бленд, с изключителен характер може да се открие в най-добрите барове по света и елегантни домове, където му се наслаждават хора, които оценяват рядкото качество. Като признание за постоянното качество на Dimple, уискито е наградено с Gold Medal през 1987 г. в ка..
  64,78лв
 • Уиски Джей енд Би ( J & B ) 15 год. резерва 0.7 л.
  Историята на Johnson & Justerini датира от 1749 г., когато Giacomo Justerini се установява в Лондон и заедно с партньора си George Johnson, започват успешен бизнес като търговци на вино в Pall Mall. През 1760 г., Johnson & Justerini печелят първата от девет Royal Warrants (кралско пълномощно), като доставчици на добро вино и алкохол за кралското домакинство от крал George III.    В сърцето на J&B Rare са малцовите уискита от Speyside. Те осигуряват плодовото, свежо качество и дават на J&B светлият му цвят. Speyside е признат за премиумна област в Шотландия, за производство на малц. Основните малцове на всички продукти на J&B идват от дестилериите Knockando,..
  57,58лв